MENU

Containerterminal

Containerterminal

Vi drifter bliver en fleksibel containerterminal med masser af plads, intermodal logistik og ekstraordinært hurtig turnaround, der reducerer transporttid, omkostninger og klimapåvirkning. Målet er at skabe konkurrencekraft for brugerne af terminalen med intelligent, teknologisk godshåndtering, skræddersyede løsninger og fokus på bæredygtighed. Kontakt os og hør mere.

Tlf. +45 99 30 34 34
Mail: aalborgcontainerterminal@asc-as.dk

Optimale faciliteter

I Aalborg møder I en 89.000 kvm. stor containerterminal midt i Skandinavien, der via
den ugentlige feederrute til og fra nogle af verdens største containerhavne i Hamborg
og Bremerhaven er koblet på det globale netværk til resten af verden. Terminalen har optimale faciliteter til effektiv håndtering af containere og er placeret tæt på de nødvendige logistikløsninger.

Det logistiske setup styrkes

En markant udvidelse af transportcenteret ved containerterminalen er lige nu i gang. Udvidelsen skal både imødekomme den stigende efterspørgsel på lager- og godshåndteringskvadratmeter samt styrke det logistiske setup omkring containertrafikken til og fra Aalborg. På den måde får I og vores andre samarbejdspartnere de bedste betingelser for logistikløsninger med opkobling til både vand, vej og bane.

Grønnere terminal

Havnen i Aalborg deltager i det internationale EU-forskningsprojekt AEGIS (Advanced Efficient and Green Intermodal System), hvor der udvikles teknologier og automatiseringsløsninger, som afprøves i praksis med Aalborg havn som testplatform. Bl.a. skabes der forslag til, hvordan man kan konstruere en ny fuldautomatiseret terminal, som kan håndtere RORO-, container- og bulktransport via nærskibsfart og jernbanenettet, der begge rummer stort potentiale til at gøre transportsektoren grønnere.

Case: Stadsing

Fleksibel og lettilgængelig containerterminal er en kæmpe fordel! Det er de flotte ord fra en af brugerne af Aalborg Containerterminal, som vores dygtige medarbejdere hver dag arbejder på at servicere. Som virksomhed placeret på den nordlige side af Limfjorden er det for Stadsing helt afgørende med effektiv transport igennem et af Jyllands vigtigste trafikknudepunkter. Derfor stiller virksomheden blandt andet krav til sine leverandører om, at de altid benytter Aalborg Containerterminal.

Menu