MENU

Containerterminal

Containerterminal

Vi drifter bliver en fleksibel containerterminal med masser af plads, intermodal logistik og ekstraordinært hurtig turnaround, der reducerer transporttid, omkostninger og klimapåvirkning. Målet er at skabe konkurrencekraft for brugerne af terminalen med intelligent, teknologisk godshåndtering, skræddersyede løsninger og fokus på bæredygtighed. Kontakt os og hør mere.

Tlf. +45 99 30 34 34
Mail: aalborgcontainerterminal@asc-as.dk

Åbningstider i helligdagene

1. maj: 7:00-12:00
Store bededag: Lukket
Kristi himmelfartsdag: Lukket
2. pinsedag: Lukket
Grundlovsdag: 7:00-12:00For flere informationer 

kontakt venligst Dan Østergaard: +4521941960 / dra@asc-as.dk

Det logistiske setup styrkes

En markant udvidelse af transportcenteret ved containerterminalen er lige nu i gang. Udvidelsen skal både imødekomme den stigende efterspørgsel på lager- og godshåndteringskvadratmeter samt styrke det logistiske setup omkring containertrafikken til og fra Aalborg. På den måde får I og vores andre samarbejdspartnere de bedste betingelser for logistikløsninger med opkobling til både vand, vej og bane.

Grønnere terminal

Havnen i Aalborg deltager i det internationale EU-forskningsprojekt AEGIS (Advanced Efficient and Green Inter-modal System), hvor der udvikles smarte teknologier og automatiseringsløsninger, som afprøves i praksis med Aalborg havn som testplatform. Blandt andet skabes der helt konkret forslag til, hvordan man kan konstruere en ny fuldautomatiseret terminal, som kan håndtere både RORO-, container- og bulktransport via nærskibsfart og jernbanenettet, der begge rummer stort potentiale i forhold til at gøre transportsektoren grønnere.

Menu